Over ons

Visie

In 2004 werd Ladyshape bedacht en ontworpen door Daphne Heltzel. Op basis van de ontharingstrend en de grote waarde die wordt gehecht aan uiterlijke verzorging, trok zij een belangrijke conclusie: Producten voor de uiterlijke verzorging van de schaamstreek zijn straks niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Met deze visie begon ze aan het avontuur. In samenwerking met topbureaus ontwikkelde Daphne Ladyshape’s eerste, unieke, taboedoorbrekende product: de Intimate Shaping Tool.

Missie

Ladyshape gaat een wereldwijde bijdrage te leveren aan het welbevinden van de vrouw door middel van uiteenlopende producten en diensten. Met een breed productassortiment voor de uiterlijke verzorging van de schaamstreek, wil Ladyshape de moderne vrouw zich nog verzorger, zelfverzekerder en aantrekkelijker laten voelen.

Feel like a lady

Ladyshape staat voor vrouwelijk welbevinden: ‘A Lady in Shape’. Onze producten zijn speciaal ontworpen voor de uiterlijke verzorging van de schaamstreek. Een verzorgde schaamstreek geeft vrouwen een mooi en zelfverzekerd gevoel. En dat is precies wat Ladyshape met haar producten wil bereiken.

Aandacht en verzorging

Uit marktonderzoek blijkt dat veel vrouwen bovengemiddelde waarde hechten aan de uiterlijke verzorging van de schaamstreek. 82% van de vrouwen in Nederland onthaart haar schaamstreek regelmatig. Maar veel van hen hebben moeite met het verkrijgen van een strak resultaat. Ladyshape begrijpt dat een vrouw mooi en verzorgd wil zijn. Ook op de meest intieme plaatsen van het lichaam. Met de Intimate Shaping Tool van Ladyshape scheer je gemakkelijk en snel een perfect model in je schaamhaar. En krijgt de schaamstreek de aandacht en verzorging die het verdient.

Uniek en bijzonder

Ladyshape is uniek, want het is het eerste merk met een productlijn speciaal voor de uiterlijke verzorging van de schaamstreek. Onvergelijkbaar, omdat onze producten nieuw zijn en nergens anders ter wereld verkrijgbaar. En bijzonder, omdat Ladyshape luistert naar de wens van de moderne vrouw en een taboe doorbreekt. Ladyshape is beschermd doormiddel van octrooi, modelbescherming en merkbescherming.